ADANA / ALADAĞ - Akören Ortaokulu

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMEN -VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ ÇİZELGESİ

Ara

DİYABET  , OTİZM ,DİKKAT EKSİKLİĞİ ,ÖĞRENME BOZUKLUĞU EĞİTİMİ ÖĞRENCİ VELİLERİNE VE OKUL PERSONELLERİNE VERİLDİ.

Ara

10 ARALIK İNSAN HAKLARI HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI OKULDAKİ MÜDÜR ,MÜDÜR YARDIMCISI ,ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMIYLA YAPILDI.

Ara

ALADAĞ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TARAFINDAN 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE AŞI UYGULAMASI YAPILDI.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Ara

OKUL BAHÇESİ ÇALIŞMALARI  OKULU DAHA EĞLENCELİ HALE GETİRMEK ,OYNARKEN AYNI ZAMANDA ÖĞRENMEYİ DE SAĞLAMAK AMACIYLA OKUL MÜDÜR YARDIMCISI(SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ) SUAT TAHTA VE MATEMATİK ÖĞRETMENİ SALİH TUTUŞ TARAFINDAN CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ SAAT 12:00 DAN SONRA MESAİ SAATLERİ DIŞINDA  YAPILDI.

Kas

MEVLİD-İ NEBİ ETKİNLİĞİ  AKÖREN MAHALLESİ İMAMI BİLAL CİHAN´IN ,ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIN VE BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN KATILIMIYLA DÜZENLENDİ.

Kas

24 KASIM 2017 TARİHİNDE OKUL BAHÇESİNDE MÜDÜR ,MÜDÜR YARDIMCISI ,ÖĞRETMENLER  VE BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN KATILIMIYLA  ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI YAPILDI

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜ  ETKİNLİĞİ BÜTÜN ÖĞRETMENLERİN KATILIMIYLA YAPILDI.

Kas

ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA GÖRE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ PAZARTESİ BİRİNCİ SAAT 20 DAKİKA ,SALI İKİNCİ SAAT 20 DAKİKA ,ÇARŞAMBA 3.SAAT 20 DAKİKA ,PERŞEMBE 4.SAAT 20 DAKİKA,CUMA 5.SAAT 20 DAKİKA YAPILMAKTADIR.BUNUN YANINDA SINIFLAR ARASI VE OKUL GENELİNDE ÖDLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI DA YAPILMAKTADIR.

Kas

HALK EĞİTİM MERKEZİ BÜNYESİNDE AÇILAN SATRANÇ KURSU, KURS ÖĞRETMENİ İSA AKKUŞ REHBERLİĞİNDE DEVAM ETMEKTEDİR.

Kas

10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA PROGRAMI MÜDÜR,MÜDÜR YARDIMCILARI,ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR,BÜTÜN ÖĞRENCİLER VE VELİLERİN KATILIMIYLA YAPILDI.

Kas

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ CAMİYİ TANIYALIM ETKİNLİĞİ DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ BELGİN METE REHBERLİĞİNDE YAPILDI.ETKİNLİKTE CAMİ´NİN BÖLÜMLERİNİ YERİNDE GÖRME İMKANI SAĞLANDI VE BU SAYEDE ÖĞRENCİLERİMİZ YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENME İMKANI ELDE ETTİ.

Kas

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAFTA SONU DYK KURSLARI VE TÜBİTAK EGZERSİZİ OKUL MÜDÜRÜ (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) ABDULKADİR YARDIM,MÜDÜR YARDIMCISI (SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ) SUAT TAHTA,MATEMATİK ÖĞRETMENİ SALİH TUTUŞ VE 5,6,7 VE 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMIYLA DEVAM ETMEKTEDİR.

Kas

ÖĞRETMENLER ODASI KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.